Α.Ε.ΚΥΡΓΙΩΝ – Α.Ε.ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ 0-6 του Θόδωρου Βασιλειάδη

Άνετη νίκη για το Καλαμπάκι
Παρουσία 80 περίπου φιλάθλων και σ’ ένα ιδιαίτερα βαρύ γήπεδο, μετά τις βροχοπτώσεις των προηγούμενων ημερών, η τοπική ΑΕΚυργίων υποδέχτηκε την ΑΕΚαλαμπακίου στην 20ηαγωνιστική. Οι φιλοξενούμενοι του Χρ. Κιοσσέ στην 3η θέση του Βαθμολογικού πίνακα της Α΄ Ερασιτεχνικής με 38 βαθμούς και 7 συνεχόμενες νίκες μέχρι το προηγούμενο Σάββατο, που ηττήθηκαν από τον πρωτοπόρο Ξηροπόταμο στην έδρα τους, ήρθαν με στόχο να πάρουν ακόμη ένα τρίποντο.  Από την άλλη η ομάδα του Σωτ. Σαρρίδη που είχε μια άδικη ήττα (ελέω διαιτητή), στον Καστρινό, με 18 βαθμούς βρίσκεται στην 12η θέση και αγωνίζεται για την παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία....




Ισορροπημένο το πρώτο 20λεπτο χωρίς αξιόλογες ευκαιρίες και τις όποιες επιθέσεις ανέκοπταν οι αμυντικοί των δυο ομάδων. Ώσπου την πρώτη σημαντική ευκαιρία από πλευράς φιλοξενούμενων εκμεταλλεύτηκε ο Αραμπατζής  και άνοιξε το σκορ. Ο ίδιος παίχτης θα πετύχει στη συνέχεια άλλα τρία γκολ(!) και θα δώσει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του. Ο αντικαταστάτης, στην αλλαγή του, νεαρός Λεϊλόγλου θα πετύχει ακόμη ένα όμορφο γκολ και το σκορ θα κλείσει ο Μαυροβασίλης πετυχαίνοντας το έκτο γκολ του Καλαμπακίου. Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν ακόμη μια φορά σε κακή μέρα χάνοντας με ένα ευρύ σκορ που τους αδικεί. Θα πρέπει να ανακτήσουν την ψυχολογία τους (σημαντικό κομμάτι, για την σωτηρία τους), να αναδιοργανωθούν, να πιστέψουν στις δυνατότητές τους (έχουν αρκετές μετά και τις πρόσφατες μεταγραφές) και να ατενίσουν το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία. Το μπορούν.
ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
21΄ 0-1! Ο Καλαϊτζίδης σεντράρει από αριστερά και βρίσκει στην περιοχή τον Αραμπατζή που εύκολα ανοίγει το σκορ.
25΄ Σέντρα του Πιστικού από αριστερά, αλλά η κεφαλιά του Αρβανιτίδη θα περάσει λίγο πάνω από το δοκάρι.
27΄ 0-2! Ο Αραμπατζής στέλνει την μπάλα με κεφαλιά, για δεύτερη φορά, στα δίχτυα του Καγγελίδη.
30΄ Καλό σουτ του Γρηγοριάδη Α. που θα στείλει την μπάλα να περάσει κοντά από τη δεξιά συμβολή των δοκαριών του Κελετζή.
34΄ Ο Πρίτσιου σουτάρει από δεξιά, για να αποκρούσει με υπερένταση ο Κελετζής.
35΄ Ο Αραμπατζής δέχεται πάσα από τον Πέτρο και από πολύ κοντά δεν μπορεί να νικήσει τον τερματοφύλακα, που πέφτει και μπλοκάρει.
49΄ 0-3! Σε σουτ του Μαυροβασίλη, ο Καγγελίδης με τα ακροδάχτυλα αποκρούει για να βρει η μπάλα το οριζόντιο δοκάρι και στην επιστροφή της σουτάρει  ο Αραμπατζής προς τα δίχτυα και η παρεμβολή του Δεληκωστίδη θα στείλει την μπάλα   στο αριστερό δοκάρι πριν καταλήξει σε γκολ.
53΄ 0-4! Επιθετική προσπάθεια των φιλοξενούμενων θα έχει αίσιο τέλος με τον Αραμπατζή να πετυχαίνει το τέταρτό του γκολ!
55΄Το καλό σουτ του Bengu θα βρει το οριζόντιο δοκάρι.
60΄ Από καλή θέση ο Βέργος θα στείλει την μπάλα στην αγκαλιά του αντίπαλου τερματοφύλακα.
65΄ Μακρινό σουτ του Δερμεντζή θα μπλοκάρει ο Κελετζής.
73΄ 0-5! Ωραία σέντρα του Πέτρο από δεξιά και ο νεοεισελθείς νεαρός Λεϊλόγλου με κεφαλιά θα χρηστεί σκόρερ του αγώνα.
75΄ 0-6!  Ο Μαυροβασίλης κάτοχος της μπάλας προ του Καγγελίδη την στέλνει ψηλοκρεμαστά, για να καταλήξει στα δίχτυα.
84΄ Χαμένη ευκαιρία για τους γηπεδούχους με Γρηγοριάδης Α. και Βέργο που θα στείλει την μπάλα πάνω από το δοκάρι.
85΄ Καλό σουτ του Πιστικού θα περάσει λίγο άουτ από το δεξιό δοκάρι.
 ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κοτσάνης Κ.
ΒΟΗΘΟΙ: Χασιώτης Ε., Αθανασίου Σ.
Α.Ε.ΚΥΡΓΙΩΝ (Σαρρίδης Σωτ.): 1.Καγγελίδης Α., 2.Πρίτσιου Δ., 3. Πιστικός Κ., 4.Δερμεντζής Ζ., 5. Δεληκωστίδης Α., 6. Γρηγοριάδης Κ.(55΄ Καγγελίδης Δ.), 7. Αρβανιτίδης Α.(68΄Πουγιούδογλου I.), 8. Σουβλέρης Φ., 9.Βέργος Σ., 10. Γρηγοριάδης Α., 11. Τσιμπλίδης Ν.(46΄ Λιόντας Γ.)
Πάγκος: Τουλκερίδης Χ., Τσιαμούζας Κ., Ισαακίδης Α., Κατόγλου
Α.Ε.ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ (Κιοσσές Χρ.)   1. Κελετζής (70΄Καρίνογλου), 2.Πέτρο,  3.Καλαϊτζίδης (78΄Δεμενελούδης),  4.Χριστοφορίδης,  5.Κλόγκιρι, 6.ΧηΣωτηριάδης,  7.Τσιβανάκης, 8.Μαυροβασίλης,  9.Αραμπατζής (65΄Λεϊλόγλου),  10.Bengu,  11.Μπαμπαλής    
Πάγκος: Δημητρίου, Ζωγράφου, Κασαπίδης,