Ανακοίνωση Μέγα Αλεξ. Ξηροποτάμου.

Η Διοίκηση του Μέγα Αλέξανδρου Ξηροποτάμου προσκαλεί τα μέλη του, του φιλάθλους του και όλους τους φίλους του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στον τελικό του κυπέλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δράμας που θα διεξαχθεί το Σάββατο 25 Μαρτίου 2017 και ώρα 18:00 στο γήπεδο της Δόξας Δράμας μεταξύ της ομάδας μας και του Γ.Σ. Προσοτσάνης.
Θεωρώντας πως η συγκεκριμένη ποδοσφαιρική συνάντηση, αποτελεί την γιορτή του δραμινού ...





ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και με δεδομένο πως το παιχνίδι θα διεξαχθεί υπό το φως των προβολέων, ως προσφορά του Γ.Σ. Δόξα Δράμας και του μεγάλου χορηγού κ. Ιωάννη Μπύρου, θέλουμε να υποσχεθούμε πως ως γιορτή θα την αντιμετωπίσουμε προσπαθώντας μέσα στα πλαίσια του ευ αγωνίζεσθαι και της ευγενούς άμιλλας, να σταθούμε αντάξιοι του θεσμού, όλων των ποδοσφαιρικών σωματείων που αποτελούν την ΈΠΣ Δράμας και των ποδοσφαιριστών τους, που θα ναι παρόντες στις κερκίδες.
Για όλους τους παραπάνω λόγους κάνουμε κάλεσμα σε όλη την κοινωνία της Δράμας, μικρούς και μεγαλύτερους αθλητές ακαδημιών ποδοσφαίρου κα όχι μόνο, να παραβρεθούν στο γήπεδο ώστε να προσδώσουν μια γιορτινή ατμόσφαιρα και στους φίλους – φιλάθλους των δύο ιστορικών σωματείων που αναμετρώνται να παραλείψουν τα όποια οπαδικά τους συνθήματα και να χειροκροτήσουν ειλικρινά όλες τις προσπάθειες των αγωνιζομένων χωρίς αντεγκλήσεις και φανατισμούς.
Καλούμε επίσης τον έντυπο και ηλεκτρονικό αθλητικό τύπο και τα διάφορα blog ή σελίδες που υπάρχουν στο διαδίκτυο και τα social media, να διαφημίσουν τον τελικό ως γιορτή και να αποφύγουν χαρακτηρισμούς και υπονοούμενα που θα δημιουργήσουν κλίμα αντιπαλότητας και φανατισμού μεταξύ των δύο σωματείων.
Υποσχόμενοι πως από πλευράς μας, θα τηρήσουμε στο ακέραιο τα προαναφερόμενα και δεν θα απαντήσουμε σε καμία πρόκληση, ευχόμαστε να ζήσουμε ένα τελικό πραγματική γιορτή, με σύμμαχο τον καιρό και αρωγό των προσπαθειών των ποδοσφαιριστών την γιορτινή ατμόσφαιρα στις κερκίδες.