Αποτελέσματα Δραμινων Σκακιστικών στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα 2017

Το σαββατοκύριακο 8-9 Απριλίου 2017 διεξήχθη το 29ο Πανελλήνιο Σχολικό Ατομικό Πρωτάθλημα Ελλάδος  στο Λουτράκι Κορινθίας. Οι αγώνες και η βράβευση ήταν ξεχωριστοί ανά τάξη και υπήρχαν συμμετέχοντες απ’ όλη την Ελλάδα. Η Δράμα είχε αρκετές συμμετοχές και αξιόλογα αποτελέσματα. Τα αποτελέσματα ανακοινώνονται ανά τάξη και αφορούν την γενική κατάταξη:......






                Στην Β’ Δημοτικού συμμετείχε ο Μενζιλτζίδης Χριστόφορος από το      
δημοτικό Αρκαδικού, ο οποίος κατέκτησε την 52η θέση ανάμεσα σε 77 διαγωνιζόμενους.
                Στην Γ’ Δημοτικού συμμετείχε ο Σαχινίδης Σταύρος από το 6ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΡΑΜΑΣ, ο οποίος κατέκτησε την 14η θέση ανάμεσα σε 82 διαγωνιζόμενους.
                Στην Δ’ Δημοτικού συμμετείχε ο Χατζηγεωργιάδης Ιωσήφ από το         
9ο  ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΡΑΜΑΣ, ο οποίος κατέκτησε την 43η θέση ανάμεσα σε 85 διαγωνιζόμενους.
                Στην Ε’ Δημοτικού συμμετείχε η Χατζηγεωργιάδου Δήμητρα από το    
9ο  ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΡΑΜΑΣ, η οποία κατέκτησε την 58η θέση και ο Χατηζαθανασιάδης Κωνσταντίνος από το 1ο Δημοτικό Αγίου Αθανασίου που κατέλαβε την 74η θεση ανάμεσα σε 97 διαγωνιζόμενους.
                Στην Β’ Γυμνασίου συμμετείχαν οι Κουγιουμτζής Ιορδάνης (5ο Γυμνάσιο Δράμας) και Σαχινίδης Κωνσταντίνος (2ο Γυμνάσιο Δράμας), οι οποίοι κατέκτησαν την 24η και 23η θέση αντίστοιχα ανάμεσα σε 48 διαγωνιζόμενους.
                Στην Γ΄ Γυμνασίου συμμετείχε ο Κωνσταντινίδης Μαυρουδής από το Μουσικό Γυμνάσιο, ο οποίος κατέκτησε την 25η θέση ανάμεσα σε 40 διαγωνιζόμενους.

                Αγωνιστικά, η τριβή με πρωταθλήματα πανελλήνιου επιπέδου φέρνει γνώση, εμπειρία και σκακιστική αντίληψη, προωθώντας έτσι τον σκακιστή/σκακίστρια ατομικά. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα αυτά τα παιδιά που αγωνίστηκαν σε πανελλήνιο επίπεδο, το οποίο είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό, και διακρίθηκαν για την σκακιστική τους παιδεία και τις αρετές τους. Επίσης, συγχαρητήρια δίνονται και στους γονείς που συνόδευαν τα παιδιά για την υπομονή και την υποστήριξη που τους προσέφεραν.