ΔΙΠΛΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ –ΑΣΣΟΣ ΤΕΛΙΚΟ…. γράφει ο Δημήτρης Χατζηγιαννίδης

Επιτέλους νίκη για την ομάδα του Ποντιακού στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν επί της φιλότιμης ομάδος της Δόξας Μικροκλεισούρας με σκορ 3-1!
Υπό συνεχή σχεδόν βροχή ο αγώνας , βροχή και τα γκολ του.... σε έναν αγώνα του οποίου το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με τους δύο αντιπάλους να κοιτούν ως ίσος προς ίσο στα μάτια ο ένας τον άλλον, με διάθεση κι από τους δύο για καλό ποδόσφαιρο, αρκετές φάσεις , με την ομάδα των φιλοξενούμενων να ευτυχεί να είναι αυτή που άνοιξε το σκορ του αγώνος με τον Πασχάλη Μάστο στο 22ο λεπτό....






 , χρωματίζοντας έντονα το ενδιαφέρον της συνάντησης, μίας συνάντησης στην οποία θα είχαν μπει ακόμη δυσκολότερα για τους γηπεδούχους αν στο 25ο λεπτό, ο επιθετικός της Δόξας Μικροκλεισούρας Σίγγος Γεώργιος δεν αστοχούσε μόνος προ κενής εστίας!! Το παιχνίδι συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο με τους δύο αντιπάλους να προσπαθούν αρκετά στον επιθετικό τομέα, αλλά να αφήνουν με το τελικό 0-1 του α ημιχρόνου ανοιχτούς λογαριασμούς για την επανάληψη.
Μία επανάληψη που είχε πολύ περισσότερο θέαμα, 3 τέρματα, πολύ βροχή , γρήγορο ρυθμό, συμμετοχή <<λιλιπούτειων>> ποδοσφαιριστών, και πολλές χαμένες ευκαιρίες, και… Πέτρο Ακριτίδη!
Ο Ποντιακός ήταν η ομάδα που από το πρώτο λεπτό της επανάληψης ανέλαβε τα ηνία του αγώνος κι δεν τα άφησε μέχρι του τέλους του!, πέτυχε 3 τέρματα , ένα της ισοφάρισης με τον Σπετίμ Ράμα με πολύ ωραίο σουτ εντός μεγάλης περιοχής στο 55Ο λεπτό, ένα στο 69ο λεπτό όταν από ασίστ του Χατζηγιαννίδη, ο Γιαννάκης έβαλε μπροστά την ομάδα του Ποντιακού, κι τέλος στο 86ο λεπτό με τον Μωυσιάδη ο οποίος και το αφιέρωσε στον παππού του τον οποίο έχασε πρόσφατα! Γενικά η γηπεδούχος ομάδα.δημιούργησε τις συνθήκες για ακόμη περισσότερα γκολ, έτρεξε την αντίπαλο ομάδα, και παίρνοντας μία δίκαιη νίκη. Η συμμετοχή 2 πιτσιρικάδων στο β ημίχρονο του αγώνος από τους φιλοξενούμενους , γεννηθέντων το 2002 ήταν από τις καλύτερες στιγμές του αγώνος, κι μάλιστα οφείλω να πω σε αυτό το σημείο , πως τα παιδιά αυτά έπαιξαν με … ποδοσφαιρικό θράσος, έχοντας σωστές και καλές τοποθετήσεις, αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον! Άξια αναφοράς η συμμετοχή ενός ποδοσφαιριστή που αποτελεί ποδοσφαιρικό παράδειγμα, μία συμμετοχή που …. Επιβαλλόταν..την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, του Πέτρου Ακριτίδη!!!
Συνοψίζοντας θα μπορούσα να γράψω πολλά πράγματα όσον αφορά την ομάδα του Ποντιακού, κρίνοντας όμως πως αυτό θα μπορούσε να γίνει σε κάποιο επόμενο άρθρο μου, θα αρκεστώ σε λίγες γραμμές προς το παρόν. Ο Ποντιακός ξεκίνησε με γερά θεμέλια, συγκεκριμένους στόχους , κι το ξεκίνημα του προδιάθεσε άπαντες πως η χρονιά θα ήταν πολύ πετυχημένη! Δυστυχώς δεν κατάφερε να σταθεί σταδιακά σε ανταγωνιστικό επίπεδο καθ’ όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος , με συνέπεια να υπάρξει η σχετική απογοήτευση στους ποδοσφαιριστές του! Είναι δεδομένο πως αυτά τα παιδιά ,αξίζουν πολλά περισσότερα, τα οποία όπως προείπα θα αναλύσω κάποια άλλη στιγμή, εκείνο όμως που είναι βέβαιο είναι η… ποδοσφαιρική τους ενηλικίωση η οποία γίνεται κι αποτελεί από μόνη της , επιτυχία. Απέκτησαν εμπειρία ήδη 2 ετών, πράγμα πολύ πολύ σημαντικό για κάποιον που τους γνωρίζει κι τους παρακολουθεί!
Η διαιτησία του κυρίου Χατζηνάκου ήταν πολύ καλή ,όπως και των βοηθών του Μπογιατζάκη και Τοζακίδη!
Για τον Ποντιακό αγωνίστηκαν:
ΚΟΤΣΑΚΙ, ΠΟΛΥΖΩΝΗΣ (46ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ), ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ, ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ Κ., ΛΑΣΚΑΡΗΣ, ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ, ΔΗΜΟΣΘΕΝΟΥΣ (46ο ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ), ΡΑΜΑ,( 65ο ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ), ΙΣΛΑΜΙ, ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ Π., ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ