Τέλος στα σενάρια ανόδου ...για τη Δόξα Δράμας. ΚΑΝΕΙΣ δεν κατεθεσε ψηφοδέλτιο για την Ερασιτεχνική !!!!



Δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού τύπου (Διαβάστε ΕΔΩ) αναφέρουν ότι κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της Football League αποφασίσθηκε ότι το πρωτάθλημα της περιόδου 2017-2018 θα διεξαχθεί με έναν όμιλο των 18 ομάδων, ενώ υπάρχει σκέψη το μεθεπόμενο (2018-2019) να διεξαχθεί με 16.

Άρα λοιπόν, σε ότι αφορά στα σενάρια ανόδου για τη Δόξα Δράμας μέσω της ανόδου των δευτεραθλητών της Γ' Εθνικής παύουν να υφίστανται.

Σε ότι αφορά τώρα στη Γενική Συνέλευση της Δόξας Δράμας η οποία είναι προγραμματισμένη για σήμερα στις 19:00 στην αίθουσα του Δημαρχείου, ΚΑΝΕΝΑ ψηφοδέλτιο δεν έχει κατατεθεί για να διεκδικήσει την προεδρεία, με συνέπεια η σημερινή διαδικασία να ξεκινήσει και να φτάσει μέχρι το σημείο απαλλαγής των διοικούντων από τις ευθύνες τους για το διάστημα της θητείας τους και κάπου εκεί να ορισθεί νέα ημερομηνία εκλογών !!!

Μετά τον ορισμό αυτή της ημερομηνίας θα υπάρξει και πάλι διορία 48 ωρών προ της ημέρας εκείνης για να κατατεθούν οι υποψηφιότητες και τα ψηφοδέλτια.

Τώρα, πως γίνεται, μία ομάδα να προετοιμάζεται(σύμφωνα με δημοσιεύματα) για την αγωνιστική ενίσχυσή της, την ώρα που δεν έχει ή όπως δείχνουν τα πράγματα δεν θα έχει εκλεγμένη διοίκηση, είναι ένα ερώτημα στο οποίο οι φίλαθλοι της Δόξας Δράμας αναμένουν μία απάντηση σήμερα το απόγευμα.

Εκτός και αν κάποιος μας κάνει πλάκα !!!!