Απόλυτα επιτυχημένο το τουρνουά Bridge του Αστέρα. Το δίδυμο Κεσόγλου-Παράσχου κατέλαβε τη 2η θέση στην κατηγορία 1-6, Κάζης και Χατζηαντωνίου κέρδισαν τη 2η ημερίδα "open" !!!

Με τις καλύτερες δυνατές εντυπώσεις έφυγαν από το "Hotel Kouros" όσοι, εντός και εκτός νομού, συμμετείχαν στο 3ημερο τουρνουα Μπριτζ που διοργάνωσε ο Αστερας Bridge Club. Το τουρνουά ήταν ενταγμένο στο επίσημο πρόγραμμα εορτασμού των "ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ 2017", ξεκίνησε την Παρασκευή 23 και ολοκληρώθηκε την Κυριακή 25 Ιουνίου..
Φίλοι του Bridge  από όλη την Β .Ελλάδα, την Κέρκυρα την Αλεξανδρουπολη, την Λάρισα, την Αθηνα, ακόμη και από τη Βουλγαρία(!!!) τίμησαν με τη συμμετοχή τους τη διοργάνωση, της οποίας το κορυφαίο γεγονός ήταν το εορταστικό δείπνο του Σαββάτου, εκεί όπου πραγματικά η φιλοξενία που επιφύλαξε ο Αστέρας στους επισκέπτες του ήταν πέραν του δέοντος άριστη !!!! Εκεί όπου τα σχόλια ήταν εγκωμιαστικά και οι υποσχέσεις για τη συμμετοχή στο επόμενο event δεδομένες.

Σε ότι αφορά στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, διεξήχθησαν δύο αγώνες. ο πρώτος για την κατηγορία 1-6 και ο δεύτερος στην κατηγορία "open".


Στην κατηγορία 1-6, όπου συμμετείχαν 54 αθλητές και αθλήτριες, την πρώτη θέση....






..... κατέλαβε ο Μπακιρτζής Π., την 2η θέση μοιράστηκαν οι Κεσόγλου Παναγιώτης  και Λουκάς Παράσχου, αμφότεροι αθλητές του Αστέρα, την 3η θέση μοιράστηκαν οι Βλαχόπουλος Σ και Βλαχόπουλος Γ. ενώ την 4η θέση μοιράστηκε το δίδυμο Περπερίδου Εύα και Νικηφορίδης Χάρης, επίσης αθλητές του Αστερα. 

Στην κατηγορία "open", όπου συμμετείχαν 43 αθλητές και αθλήτριες, την πρώτη θέση κατέκτησε ο Αθανασίαδης Α.(πρόεδρος της Ε.Ο.Μ.), τη δεύτερη θέση ο Οικονομόπουλος Γ. και την 3η θέση μοιράστηκαν οι Νίνος Σ. και Λέβη Τ.


Για την ομάδα του Αστέρα, αποτελεί μεγάλη επιτυχία το γεγονός ότι το δίδυμο Δημ. Κάζης-Χρ. Χατζηαντωνίου κέρδισε την ημερίδα "open" του Σαββάτου (2η). Το ίδιο δίδυμο πήρε και το "έκτακτο" βραβείο της 1ης θέσης στην κατηγορία 1-9

Για να δείτε τα αποτελέσματα των αγώνων πατήστε 



Αποτελέσματα Κατηγορίας 1-6


Αποτελέσματα Κατηγορίας "open"