Πρεμιέρα για τους κυπελλούχους!....του Στέλιου Χάρταλη.


Οι φωτογραφίες είναι του Σπύρου Πελέχρα (oragiaspor-dramas.gr) που σήμερα έχει και τα γενέθλιά του. Πολύχρονος, φίλε Σπύρο και πάντα επιτυχίες στη ζωή σου. Υγεία και ευτυχία !!!






Τα «βάσανα» της νέας σεζόν μόλις ξεκίνησαν στο στρατόπεδο της Προσοτσάνης, με το Γιώργο Λάλα και σύσσωμο το δ.σ. να υποδέχονται παλιούς και νέους (σ.σ. επιστροφές Αβραάμ & Κερασίδη) ποδοσφαιριστές για την 1η προπόνηση κάτω από υψηλές θερμοκρασίες.
Οι προπονήσεις όλη την εβδομάδα θα ξεκινούν στις 7μ.μ. και είναι ανοιχτές για το φίλαθλο κοινό, το οποίο κι έκανε την εμφάνισή του στην «πρώτη» στο «Γεώργιος Μακρής».
Με μοναδική αλλαγή σε σχέση με το περσινό ρόστερ το Λευτέρη Περσιανλή που οδεύει λογικά προς Δοξάτο και φυσικά το κλείσιμο μιας λαμπρής καριέρας του Κυριάκου Καρίπη, οι «ροχιμπλάνκος» πέτυχαν κάτι που μπορεί να φαίνεται εύκολο, μα στην πράξη είναι δύσκολο: ομοιογένεια σχεδόν στο 99% με παίκτες που έχουν θητεύσει στα τμήματα υποδομής και τον σερραίο Βαλάντη Παπαδόπουλο να διάγει πλέον την 3η του σεζόν στην Προσοτσάνη με ότι αυτό συνεπάγεται!
Ιδιαίτερα θετική εντύπωση πάντως προκάλεσαν τα προπονητικά σετ της ελληνικής εταιρίας Play Sports...








 που εδρεύει στην Πάτρα, τα οποία πέραν της εξαιρετικής ποιότητας και αισθητικής, αποδεικνύουν πόσο μπροστά σε επίπεδο marketing και δημοσίων σχέσεων βρίσκεται η κορυφαία ερασιτεχνική ομάδα στη Δράμα.