Πάρτε "κορόιδα" ....πτυχίο προπονητή !!!!!


Ιδού ο λόγος που κάποιος που θέλει να ασκήσει το λειτούργημα του προπονητή σε τοπικό επίπεδο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να πάει και να ξοδέψει ένα "τσουβάλι" ευρώ για να πάρει δίπλωμα προπονητή........(το ηθικό κομμάτι του θέματος δεν το εξετάζουμε, επί του παρόντος).


Σχόλιο draminaspor.gr: Ξεκαθαρίζω, εξ αρχής, ότι ο τίτλος είναι ειρωνικός. Φυσικά και είμαι αντίθετος με το άρθρο αυτό του Κ.Α.Π. διότι: 1) ο προπονητής πρέπει να έχει πιστοποίηση των γνώσεών του και 2) οι ομάδες πρέπει να έχουν πιστοποιημένους προπονητές για ευνόητους λόγους. Όπως αντιλαμβάνεστε όμως, το άρθρο αυτό του Κ.Α.Π. εξυπηρετεί καθαρά τους παράγοντες της πλειοψηφία των Ενώσεων της χώρας μας που δεν θέλουν να "χαλαστούν" με τα σωματεία που τους εκλέγουν !!!!

Νέος Κ.Α.Π.

Άρθρο 18
Δελτίο και κατάσταση υγείας ποδοσφαιριστών – Δελτίο πιστοποίησης Προπονητή.

1. Οι ομάδες όλων των επαγγελματικών και ερασιτεχνικών κατηγοριών, πανελληνίων των τοπικών πρωταθλημάτων, όπως και πρωταθλημάτων υποδομής, σε όλους τους αγώνες τους υποχρεούνται να έχουν μαζί τους και να παραδίδουν στο διαιτητή, εφόσον ζητηθεί:
α) Τα δελτία αθλητικής ιδιότητας των ποδοσφαιριστών.
 β) Κατάσταση υγείας ποδοσφαιριστών.
 γ) Δελτίο πιστοποίησης προπονητή ή προπονητών. Η υποχρέωση αυτή δεν ισχύει για τα πρωταθλήματα των τοπικών κατηγοριών των ΕΠΣ για τα οποία η πρόσληψη προπονητή δεν έχει τεθεί ως υποχρεωτική.