Γιατί πρέπει να γράφονται και τέτοιες ειδήσεις !!!!

Δανειζόμαστε το κείμενο που ανάρτησε στο facebοok ο Κυριάκος Ταουκτσόγλου.....για να αναδείξουμε μία από τις ειδήσεις που τις περισσότερες φορές περνούν στα "ψιλά"....

"Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω σαν γονιός τους ανθρώπους του Αστέρα Καλλιφύτου για την άψογη συμπεριφορά τους στην επιθυμία του παιδιού μου να μην συνεχίσει την ποδοσφαιρική του πορεία στην ομάδα. Με μια μόνο κουβέντα μας δέχτηκαν στην ομάδα και επίσης με τον ίδιο τρόπο σεβάστηκαν την επιθυμία του παιδιού να αποχωρήσει.
Το μεγαλύτερο όμως ευχαριστώ πηγαίνει σε έναν εξαιρετικό άνθρωπο-προπονητή και κυρίως φίλο, τον Γιάννη τον Κεφαλαδέλη... Johny Bee να είσαι πάντα καλά !!!"




Σχόλιο draminaspor.gr :
Σε κάθε συνεργασία, ήθος πρέπει να έχουν και οι δυο πλευρές. Σε ότι αφορά στις ακαδημίες η αγαστή συνεργασία προπονητών-γονιών και το ήθος που θα επιδείξουν θα έχει θετικό αντίκτυπο στα παιδιά !!! Συγχαρητήρια, λοιπόν και στον Κυριάκο για την ενέργειά του να ευχαριστήσει δημόσια τον προπονητή του γιου του, Γιάννη Κεφαλαδέλη, για τον οποίο μόνο καλά λόγια έχουμε να πούμε όσοι ασχολούμαστε με τον χώρο.