Μανιώτης και Εξουζίδης στον ΚΑΟΔ.

Με δύο ακόμα προσθήκες συνεχίστηκε η μεταγραφική ενίσχυση του ΚΑΟ ΔΡΑΜΑΣ αφού απέκτησε τους Μανιώτη Εφραίμ και τον Βασίλη Εξουζίδη.
Έτσι λοιπόν το ρόστερ της δραμινής ομάδος μετράει ήδη έξι (6) καλαθοσφαιριστές ενώ αναμένονται και άλλες μεταγραφικές κινήσεις εντός των προσεχών ημερών…..
Πέμπτη προσθήκη λοιπόν , είναι ο 35χρονος Μανιώτης Εφραίμ ,ύψους 1,83 , ο οποίος αγωνίζεται ως playmaker και το βιογραφικό του είναι ιδιαίτερα πλούσιο…







Ο Εφραίμ Μανιώτης υπογράφει το νέο του συμβόλαιο παρουσία του προέδρου του ΚΑΟΔ κ.Γρηγοριάδη και του Γεν. Γραμματέα κ. Συρλατζή.
Αγωνίστηκε στην Δόξα Δράμας , Τιτάνες (Γ΄Εθνική αλλά κατέκτησε και δύο πρωταθλήματα ΕΚΑΣΑΜΑΘ) , Πανσερραϊκό , Ίκαροι Σερρών (κατέκτησε ένα πρωτάθλημα Γ΄Εθνικής) , Γ.Σ. Ελευθερούπολης ενώ στην Πανεπιστημιάδα  της Τρίπολης (2005) κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο με τα ΤΕΙ Σερρών….

Εχει φορέσει τα ‘’πράσινα’’ του ΚΑΟΔ …στις καλές εποχές και είναι ξανά εδώ για να προσφέρει τις υπηρεσίες στην ομάδα που ανδρώθηκε…..




Ο  Βασίλης Εξουζίδης υπογράφει το νέο του συμβόλαιο με τον ΚΑΟΔ , παρουσία του προέδρου της δραμινής ομάδος κ. Γρηγοριάδη και του γεν. γραμματέα κ. Συρλατζή .




Ο λόγος για τον 40χρονο σέντερ Βασίλη Εξουζίδη , ύψους 2.03 , ο οποίος ξεκίνησε από τις ακαδημίες του ΚΑΟΔ και  αγωνίστηκε σε Ελευθερούπολη και Τιτάνες ενώ ήταν μέλος της μεγάλης ομάδας του ΚΑΟΔ που μεσουρανούσε στις εθνικές κατηγορίες …αγωνιζόμενος από το 1996 εως το 2006…..
Η οικογένεια του ΚΑΟΔ καλωσορίζει τους νέους αθλητές και τους εύχεται καλή επιτυχία με την αγαπημένη μας ομάδα.



Γραφείο Τύπου ΚΑΟΔ