Δόξα Δράμας και... Παναγόπουλος.....αρχισαν τον "πόλεμο ανακοινώσεων".

Άμεση ήταν η αντίδραση του ΓΣ Δόξα Δράμας στην ανακοίνωση που έδωσε στην δημοσιότητα ο μέχρι πρότινος νομικός σύμβουλος του συλλόγου Γιώργος Παναγόπουλος. Στην ανακοίνωση της Δ¨οξας αναφέρονται τα εξής:
Δυστυχώς με μια ατυχέστατη επιστολή που δημοσιοποίησε ο μέχρι πρότινος εντεταλμένος δικηγόρος μας κ. Γιώργος Παναγόπουλος, σε ένα αρκετά ευφάνταστο σενάριο, όπως ο ίδιος το αντιλαμβάνεται, έχει ανακατέψει το όνομα της Δόξας Δράμας και του μεγαλοχορηγού μας με γεγονότα που απέχουν από την πραγματικότητα.
Είναι απορίας άξιο το πως ο κ. Παναγόπουλος....


 αντιλαμβάνεται την σχέση εντολέα-δικηγόρου. Από την στιγμή που του ανατέθηκε μια συγκεκριμένη υπόθεση, την οποία έφερε εις πέρας πετυχαίνοντας αυτό που του ζητήθηκε, η επιλογή του χρόνου διακοπής της εκπροσώπησης είναι δικαίωμα του πελάτη του, που στην προκειμένη περίπτωση ήταν ο μεγαλοχορηγός μας Γιάννης Μπύρος και ο σύλλογος μας.
Ανέλαβε μια υπόθεση για την οποία πληρώθηκε αδρά και καλύφθηκε σε κάθε απαίτησή του. Εάν ο ίδιος θέλει να δώσει στον εαυτό του την εικόνα του αδικημένου επαναστάτη της νομικής επιστήμης μπορεί να το κάνει, αρκεί να μην μπερδεύει τα ονόματα του Δόξας Δράμας και του Γιάννη Μπύρου.
Η Δόξα δεν ανήκει σε κανένα σύστημα και ο Γιάννης Μπύρος δεν έχει λόγο να υποταχθεί πουθενά, αλλά ούτε και να δώσει εξηγήσεις για κάτι σχετικό με τα όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση του κ Παναγόπουλου.
Δεν μπορούμε να εννοήσουμε την απαίτησή του να τον «αποθεώσουμε» για την αίσια κατάληξη της υπόθεσης που του ανατέθηκε. Από την ώρα που συνεπέστατα αμείφτηκε για τις υπηρεσίες του, θεωρούμε ότι κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να βγει και να του δώσει τα εύσημα δημοσίως.
Αν πραγματικά δεν γνωρίζει του πραγματικούς λόγους που ήταν η αιτία να διακοπεί η προσφορά των νομικών υπηρεσιών του δεν έχει παρά να ρωτήσει τον άνθρωπο που τον πρότεινε για να αναλάβει τις υποθέσεις της Δόξας.
Αναφορικά με κάποιους εξίσου ατυχέστατους χαρακτηρισμούς για το πρόσωπο του μεγαλοχορηγού μας, όπως το «αφελείς νεόπλουτοι τύπου Μπύρου», πραγματικά μας ξαφνιάζουν και μας λυπούν καθώς υποδεικνύει ασέβεια απέναντι στην οικονομική συνέπεια του εντολέα του.
Ελπίζουμε ότι στο μέλλον δεν θα επαναλάβει την εμπλοκή του ονόματος του συλλόγου και του μεγαλοχορηγού μας στις δημόσιες τοποθετήσεις του και θα αξιολογήσει δεόντως την καλή συνεργασία που είχαμε μέχρι τώρα.
Για τον Γ.Σ. Δόξα Δράμας
Η ανακοίνωση Παναγόπουλου 
Νωρίτερα ο πρώην νομικός σύμβουλος της Δόξας Γιώργος Παναγόπουλος με την μακροσκελέστατη επιστολή του στρεφόταν κατά πολλών μεταξύ αυτών και του μεγαλοχορηγού των «μαυραετών» Γιάννη Μπύρου. Για λόγους δεοντολογίας παραθέτουμε και το κείμενο της το οποίο ήταν η αφορμή για την αντίδραση των ανθρώπων της Δόξας:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΎΠΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ATHLOS – Γ. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
ΤΗΝ… ΔΟΞΑ ΠΟΛΛΟΙ ΕΜΙΣΗΣΑΝ,
ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΟΥΔΕΙΣ
Ατυχώς για το δύσμοιρο Ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και για μένα προσωπικά ως δικηγόρο αθλητικού δικαίου και επί 33 χρόνια δραστηριοποιουμενο με πολλές ιδιότητες στον ποδοσφαιρικό χώρο, υποχρεωνομαι εκ των πραγμάτων να δημοσιοποιησω ένα ακόμα, και ίσως το χειρότερο εις βάρος μου, συντελεσθεν σκάνδαλο με αποκλειστικό στόχο την επαγγελματική εξόντωση μου από το μιαρο παρασκηνιακο διευθυντηριο των ιδίων νοσηρων και διαταραγμενων ηθικά εγκεφαλων που λυμαίνονται το άθλημα απομυζωντας ομάδες και παράγοντες από την εποχή ΒΑΛΝΕΡ και… βάλε!
Όπως ήδη έχει πληροφορηθεί το ποδοσφαιρικό Πανελλήνιο κατά την προηγούμενη περίοδο είχα την ευκαιρία να αναλάβω πολλές υποθέσεις ομάδων σχετικών με το ζήτημα της Αδειοδότησης.
Αρχικά ανέλαβα με προσωπική εντολή του ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΑΚΗ την υπόθεση του ΗΡΑΚΛΗ στην Σούπερ Λίγκα και παρότι είχα κατορθώσει να προσβάλλω το σαθρο Σύστημα Αδειοδότησης της ΕΠΟ και να διασώσω την ομάδα, το άλλο… Σύστημα με ινστρουχτορα τον γνωστό υποδικο εξουσιαστη του Επαγγελματικου ποδοσφαίρου, προκειμένου να διασώσει για πολλοστή φορά τα μονίμως ευνοουμενα… 40 Παλληκάρια, δεν δίστασε, ακολουθώντας πάντα την αλανθαστη μέθοδο της προεδρικής προδοσίας, να ποδηγετησει τον αιφνιδίως φορτωμένο με κολλαριστα πεντακοσαευρα… Καναδοκρητικο για να δηλώσει παραίτηση εν αγνοία κι ερήμην μου από την σωτήρια έφεση ενώπιον της Επιτροπής Εφέσεων Αδειοδότησης, κίνηση που μόλις πρόσφατα αποδείχθηκε καταδικαστικη.
Στη συνέχεια ανέλαβα κατόπιν εισήγησης του κ. ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ, ειδικού συμβούλου του αφεντικού των Μαυραετων κ. ΜΠΥΡΟΥ, αρχικά την ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ και λίγο αργότερα την ΑΕΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ και τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, με ΡΗΤΗ, ΣΑΦΗ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΝΤΟΛΗ των διοικητικών ηγετών τους, να προβώ σε κάθε απαιτούμενη εξωδικη και δικαστική ενέργεια κατά των μη αδειοδοτημενων ΠΑΕ, προκειμένου να τις αναπληρωσουμε νόμιμα.
Απο τον Απρίλιο μέχρι και το Σεπτέμβριο έδωσα έναν τεράστιο πολλαπλό εξωδικαστικο και δικαστικό αγώνα με την οργανωμένη και συγκροτημένη υποστήριξη του κ. ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ απολαμβανοντας της πλήρους εμπιστοσύνης, έγκρισης και ηθικής και οικονομικής στήριξης του ισχυρού άνδρα της ΔΟΞΑΣ.
Μάλιστα ο κ. ΜΠΥΡΟΣ ως χορηγός της ομάδας μας χορηγησε πολλαπλές εξουσιοδοτησεις και ειδικά πληρεξούσια αποκλειστικά για την εκτέλεση της αποστολής μας για την άνοδο της ομάδας μέσω της διαδικασίας αδειοδότησης, ενώ συγχρόνως ενημερωνοταν σε ημερήσια βάση για κάθε κίνηση μας και για κάθε έγγραφο μου που πριν κατατεθεί, αποστελλοταν ηλεκτρονικά στην ομάδα για να αντιγραφει σε επιστολοχαρτο με το λογότυπο της ΔΟΞΑΣ, να υπογραφεί και να σφραγιστει από τον πρόεδρο και τον γραμματέα της.
Τελικά όλος αυτός ο αγώνας μετά από αλλεπάλληλες νίκες στο ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ της ΕΠΟ, όπως και στα υπόλοιπα όργανα, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και οι 2 από τους εντολεις μου, Η ΔΟΞΑ και η ΑΕΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ, προβιβαστηκαν, χωρίς καν μπαράζ, απευθείας στην FOOTBALL LEAGUE, ακριβώς γιατί βάσει των κανονισμών αξιοποιήσαμε την παραίτηση του μη αδειοδοτηθεντος ΗΡΑΚΛΗ που άλλωστε ήταν η πρώτη νομική μας στόχευση.
Όμως όλως περιεργως κι ενώ είχε ουσιαστικά επισφραγιστει η άνοδος μας, ο κ. ΜΠΥΡΟΣ την 11-9-2017 μου τηλεφώνησε για να μου ζητήσει εντελώς αιφνιδιαστικα να μην παρασταθω την επομένη στο ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ κατά την εκδίκαση της άνευ αντικειμένου προσφυγής της ΧΑΛΚΙΔΑΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΚΆΠΟΙΟΙ ΥΨΗΛΑ ΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΕΝΑΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕ!
Όταν του ζήτησα να μου αιτιολογησει την απόφαση του μου είπε οτι ΕΠΕΙΔΗ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ 90’ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΒΑΛΑΜΕ ΜΕ ΜΕΓΆΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΆΩ ΣΕ ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΔΙΚΗ,, καθησυχαζοντας με ότι ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΔΟΞΑ.
Επίσης μου είπε ότι αναγνωρίζει την επιτυχία μου κι ότι δεν έχει να μου καταλογισει κάτι, όπως παραδέχθηκε και την πετυχημένη υπόδειξη του κ. Αμανατιδη.
Ενώπιον του Διαιτητικου Δικαστηρίου παίχτηκε η τελευταία πράξη της νομικής ιλαροτραγωδιας, καθώς οι δικηγόροι που παρασταθηκαν όλως συμπτωματικως έχουν κάποιες ιδιαίτερες σχέσεις τόσο με τον νέο Πρόεδρο της ΕΠΟ, όσο και με τον… υψηλά ισταμενο συνάδελφο του.
Φυσικά παρά τις κλήσεις και τα μηνύματα μου ο κ. ΜΠΥΡΟΣ όχι μόνο ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΤΡΕΛΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΡΑΜΑ, ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΣ ΑΝΕΡΥΘΡΙΑΣΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΜΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΗΘΕΝ ΣΤΡΑΦΗΚΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΗ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΘΕΙΣΩΝ ΟΜΑΔΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕ.
Είναι ηλίου φαεινωτερον ότι οκ. ΜΠΥΡΟΣ ΕΚΒΙΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΗ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΜΕΝΩΝ ΠΑΕ, ΟΡΓΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΕΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΤΗΜΕΝΩΝ ΑΓΏΝΩΝ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΠΟΒΛΗΘΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ Η ΔΟΞΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ, ΆΛΛΗ ΜΙΑ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΣΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΧΈΡΙΑ ΤΟΥΣ.
Αποδεικνύεται πλέον ιστορικά ότι ο αδύναμος κρίκος τελικά είναι οι ίδιοι οι πρόεδροι των ομάδων είτε τολμούν να αντισταθούν στο Σ υστημα,ειτε το προσκυνούν.
Άλλοτε με Δαμηλους και Παπαθανασακηδες που πουλάνε ακόμα και τους δικαστικούς αγώνες τους διαλύοντας ιστορικές ομάδες, άλλοτε εξαναγκαζοντας σε απομάκρυνση οραματιστες τύπου ΒΕΛΗ, άλλοτε εξαφανιζοντας από το διοικητικό προσκήνιο, παράγοντες τύπου ΜΗΤΡΟΠΟΎΛΟΥ παρά την απίστευτη νίκη μας στο ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, κι άλλοτε εκβιαζοντας αφελείς νεοπλουτους τύπου Μπυρου για να απομακρύνουν ενοχλητικούς δικηγόρους, τύπου ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ!
Λυσσαλέα το Σύστημα επί τόσους μήνες προσπάθησε να μου καταστρέψει την σχέση με την ΔΟΞΑ, δεν τα κατάφερε όμως, γιατί λογαριαζε χωρίς τον… ξενοδόχο των τακτικών δικαστών. Μετά τον δικηγορικό θρίαμβο μου αυτή την φορά δεν μπορούσαν να ξαναφέρουν τον ΜΠΑΜΠΟΥΛΑ της ΦΙΦΑ και να καταργήσουν τις αποφάσεις, όμως κατόρθωσαν να λυγισουν έναν άπειρο νεόκοπο παράγοντα ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΆΡΟΥΝ ΛΙΓΗ… ΔΟΞΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΑΔΗΦΑΓΟΥ ΓΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΧΡΉΜΑ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΞΕΖΟΥΜΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΝΈΑ ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ.
Ολα αυτά τα νομικά πραξικοπηματα τα έχω υποστεί στο… πετσί μου με όλες τις διοικήσεις και φαίνεται πλέον πεντακάθαρα οτι δεν αποτελεί εξαίρεση η περιβόητη διοίκηση των αυτοαποκαλουμενων εξυγιαντων που ειδικεύονται στον ποδοσφαιρικό εξαγνισμό των διαρκώς ανακυκλουμενων ηθικά και νομικά καμμένων προσώπων, παραγόντων, διοικητικών στελεχών και φυσικά δικηγόρων – εργαλείων.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΡΧΙΚΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΈΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΔΡΑΝΩΝ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ».
Πηγή: sportdrama.gr