ΟΦΗ - Δόξα Δράμας στις 17:00 από την ΕΡΤ WEB TV. Νέα εμφάνιση Μπύρου στα αποδυτήρια: "«Ξεχάστε τους στόχους. Για μένα δεν υπάρχουν πλέον στόχοι."



Ενώ αρχικά, ο σημερινός αγώνας της Δόξας Δράμας είχε προγραμματισθεί να μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΤ3, με προχθεσινή της ανακοίνωση η ΕΡΤ γνωστοποίησε ότι η μετάδοση θα γίνει από την ΕΡΤ Web TV γεγονός που σίγουρα θα βγάλει πολλούς από τα σπίτια τους για να δουν το ματς της αγαπημένης τους ομάδας σε κάποιο από τα sport-cafe(π.χ. ΚΑΦΕ ΜΟΥΛΗΣ, Sport-cafe Centro κ.λ.π.) της πόλης τα οποία έχουν προετοιμασθεί κατάλληλα.
Το παιχνίδι είναι κομβικής σημασίας για τους Μαυραετούς και πολλοί το συνδέουν με εξελίξεις στο σύλλογο σε περίπτωση που "στραβώσει". Μάλιστα άρχισε και η φιλολογία για το όνομα του νέου τεχνικού της Δόξας Δράμας.
Το τι θα συμβεί δεν θα αργήσουμε να το μάθουμε, άλλωστε παραμένουν λίγες ώρες για την έναρξη του αγώνα, αυτό όμως που σίγουρα δεν ξέρουμε είναι το τι επιθυμεί τελικά ο Γιάννης Μπύρος.

Θέλει να βγει η ομάδα ή δεν θέλει ????


Δεν εξηγείται αλλιώς το ότι μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα πήγε στα αποδυτήρια και είπε στους παίκτες όσα διαβάσαμε στο ρεπορτάζ του Δημήτρη Τσιάρα....δηλαδή:

" Σας επισημαίνω πως αν τα επόμενα δύο αποτελέσματα δεν είναι καλά θα απομακρυνθούμε από την κορυφή 14 βαθμούς.
Αν λοιπόν συμβεί κάτι τέτοιο καταλαβαίνετε όλοι θα απογοητευτούν όλοι και περισσότερο αυτός που πληρώνει".


Δεν εξηγείται επίσης αυτό που διαβάζουμε πάλι στο ρεπορτάζ του φίλου Δημήτρη, πως είπε στην προπόνηση της Δευτέρας....δηλαδή:

«Ξεχάστε τους στόχους. Για μένα δεν υπάρχουν πλέον στόχοι. Παίξτε ελεύθερα. Παίξτε το ποδόσφαιρο που ξέρετε και βγάλτε τον πραγματικό σας εαυτό και τα αποτελέσματα θα έρθουν» τόνισε με έμφαση ο Γιάννης Μπύρος στους παίκτες της Δόξας !!!
Πραγματική ομπρέλα προστασίας, επάνω τους, συμπλήρωσε: «Δεν έχετε να απολογηθείτε σε κανένα. Είστε όλοι σας καλοί ποδοσφαιριστές και γι’ αυτό άλλωστε επιλεχθήκατε και όλα θα πάνε καλά»!!!

Τι τον οδήγησε στη δήλωση αυτή ?
Μήπως οι δηλώσεις αυτές αποτελούν τη «Νηνεμία πριν την καταιγίδα» ?