ΧΙΛΙΩΤΗΣ ΔΡΑΜΑ 1986 HANDBALL



Με την ΑΕΚ ατο Κραχτίδης 4 η ώρα το Σάββατο.
Πρώτος σκόρερ στην κατηγορία ο Δραμινός Τουνγκελίδης

    Την ΑΕΚ υποδέχεται το Σάββατο 4μ.μ. στο Κραχτίδης ο Χιλιώτης Δράμα 1986 στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής της Handball Premierσε ένα παιχνίδι μεταξύ δύο ομάδων με διαφορετικούς στόχους. Από την μια η ΑΕΚ που στοχεύει στο νταμπλ και από την άλλη η Δραμινή ομάδα η οποία παλεύει για την παραμονή της στην μεγάλη κατηγορία......




 Αναμένεται ένα πολύ όμορφο παιχνίδι το οποίο θα καλύψει ζωντανά η τηλεόραση του STAR Β. Ελλάδος.
    Η Δραμινή ομάδα πού έχασε στο γκολ το παιχνίδι μέσα στην Θεσσαλονίκη από τον Φοίβο (χάνοντας και πέναλτυ στα τελευταία δευτερόλεπτα) δεν θα έχει στην διάθεσή της τους στρατευμένους Τσιτσίγκο, Κουρτίδη, Χαϊτίδη κάτι που κάνει ακόμη πιο δύσκολη την υπόθεση απόκτησης βαθμών αλλά όπως κάθε φορά θα παλέψει να πάρει το καλύτερο που μπορεί από το παιχνίδι. Ο Σάκης Βαλαβάνης αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής στους νεαρούς της ομάδας ενώ είναι και ένα παιχνίδι που θα βοηθήσει τους Δραμινούς να ανεβάσουν στροφές ενόψη του επόμενου παιχνιδιού στο Καματερό που έχει μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον και θα το καλύψει απευθείας η ΕΡΤ2.
    Μετά από  12 αγωνιστικές ο Ευγένης Τουνγκελίδης οδηγεί την κούρσα των σκόρερς στο πρωτάθλημα, έχοντας στείλει τη μπάλα 99 φορές στα αντίπαλα δίχτυα. Με 11 αγώνες στο ενεργητικό του (απουσίασε μόνο από το ματς της 4ης αγωνιστικής με τον Διομήδη ενώ λείπουν άλλα 7 από το ματς στην Αθήνα με την ΑΕΚ), σκοράρει κατά μέσο όρο 9 γκολ ανά αγώνα, επίδοση που έχουμε 11 χρόνια να δούμε στα γήπεδα της Α1.