Τον ΑΟ Σερρών υποδέχεται αύριο ο ΚΑΟΔ.

Συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα η προετοιμασία του ΚΑΟΔ  για τον σημαντικό αγώνα με τον Α.Ο. Σερρών που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σαββατο 27 Ιανουαριου και ώα 18:00 μ.μ. στο Α.Π.Κ. ''Δημήτριος Κραχτίδης'' για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.
Βέβαια μπορεί η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων να είναι εμφανής αλλά σε καμιά περίπτωση οι ''πράσινοι'' δεν εφησυχάζουν παρά το νικηφόρο πέρασμα του πρώτου γύρου απο τις Σέρρες (49-69) μιας και πρόκειται για τοπικό ντέρμπι......




Το προπονητικό δίδυμο των κ.κ. Μπέσσα - Καγιάογλου είδε με ικανοποίηση άπαντες να ολοκληρώνουν την προετοιμασία του ματς που βασίστηκε τόσο στην προσοχή σε άμυνα όσο και σε επίθεση.
Απο την άλλη έντονη κινητοποίηση υπάρχει και στον φίλαθλο κόσμο  που βλέπει την αγαπημένη τους ομάδα  να βαδίζει σε σωστό δρόμο και  να έχει θέσει τις βάσεις για την επιστροφή στα κορυφαία επίπεδα του ελληνικού μπάσκετ.
Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 18:00 μ.μ. και η διοίκηση του ΚΑΟΔ κάνει έκκληση στον κόσμο της ομάδος να αποτελέσει τον 6ο παίκτη στον δρόμο για την νίκη !

ΘΟΔΩΡΟΣ ΜΠΕΣΣΑΣ : Προσηλωμένοι με σταθερά βήματα για να πετύχουμε τον στόχο!

Στο επίσημο κανάλι της ομάδος στο YOUTUBE  μίλησε ο προπονητής της ομάδος κ. Μπέσσας Θεόδωρος που τόνισε : 
''Πρόκειται για ένα σημαντικό παιχνίδι στον δρόμο για την επίτευξη του στόχου όσον αφορά τον δικό μας όμιλο.
Δεν πρέπει να μας ξεγελάει το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα στις Σέρρες (νίκη με 49-69) μιας και πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα η οποία πριν λίγες ημέρες επικράτησε του Πανσερραϊκού.
Απο την πλευρά μας πιστεύω αν παίξουμε το παιχνίδι μας δεν θα έχουμε πρόβλημα και όλοι οι παίκτες είναι προσηλωμένοι ώστε να κατακτήσουν ακόμα μια νίκη.


Γραφείο Τύπου ΚΑΟΔ