Παίκτης της Δόξας Δράμας ο Νίκος Κουσκουνάς. Αποκτήθηκε και ο Σιώπης. Έφυγε και ο Μαχαίρας.

Μεθοδικά και αθόρυβα, όπως το συνηθίζει άλλωστε, ο Γενικός Διευθυντής της Δόξας Δράμας Νίκος Ιωσηφίδης προχώρησε σε μία ακόμη συμφωνία η οποία προκάλεσε αίσθηση στο χώρο της Football League. Συγκεκριμένα, ο κ. Ιωσηφίδης κατάφερε και απόσπασε το "ΝΑΙ" του Νίκου Κουσκουνά ο οποίος αποτέλεσε μεταγραφικό στόχο αρκετών ομάδων(μεταξύ αυτών και ομάδων Α' Εθνικής).
Με την προσθήκη του 30χρονου επιθετικού στο ρόστερ της, η Δόξα Δράμας ενισχύεται σε έναν τομέα που όλοι είχαν δει εδώ και καιρό ότι υπάρχει πρόβλημα.
Ο Κουσκουνάς πείσθηκε για το όραμα του Γιάννη Μπύρου, να δει τη Δόξας στην Α' Εθνική με τη συμπλήρωση των 100 χρόνων ζωής της και θέλησε και αυτός να συνεισφέρει στην προσπάθεια αυτή.

Παράλληλα, η Δόξα Δράμας ανακοίνωσε και μία ακόμη μεταγραφή, αυτή του 23χρονου αμυντικού Δημήτρη Σιώπη. Παρελθόν για το σύλλογο αποτελεί και ο Δημήτρης Μαχαίρας.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Δόξα Δράμας για την απόκτησή του Νίκου Κουσκουνά:



​Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ανακοινώνει την προσθήκη του Νίκου Κουσκουνά στο έμψυχο υλικό των «μαυραετών». Ο Νίκος Κουσκουνάς γεννήθηκε στις 23 Δεκεμβρίου 1988 στο Άργος (1,80 ύψος) και αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης. Ξεκίνησε την καριέρα του στον Ολυμπιακό Λουτρακίου και  αγωνίστηκε σε Αστέρα Τρίπολης, Φωστήρα, Παναχαϊκή, Παναιγιάλειο, Κεραυνό Κερατέας, Αία Σαλαμίνας, Ατρόμητο Χιλιομοδίου, Μανδραϊκό, Πανελευσινιακό, Τρίκαλα και ΟΦΗ.
Στην ομάδα μας θα αγωνίζεται φορώντας την φανέλα με το νούμερο 19.