Τουρνουά αλληλεγγύης βετεράνων χειροσφαίρισης στο Βύρωνα Αττικής


Το πρωί της Κυριακής 11/03/2018 στο κλειστό γυμναστήριο Βύρωνα Αττικής πραγματοποιήθηκε τουρνουά αλληλεγγύης βετεράνων χειροσφαίρισης, με το σωματείο μας να συμμετέχει με 14μελή αποστολή, αθλητές της οποίας ταξίδεψαν ακόμη και αυθημερόν με αυτοκίνητο, για να καταφέρουν να είναι παρόντες στους αγώνες, που είχαν φιλανθρωπικό χαρακτήρα.
Στο τουρνουά συμμετείχαν επίσης οι ομάδες βετεράνων Αθηνών, Άργους, Βύρωνα και Πάτρας, στις οποίες προσφέρθηκαν ενημερωτικά έντυπα τουριστικού ενδιαφέροντος για την πόλη και το νομό της Δράμας, καθώς και αναμνηστικά λάβαρα του σωματείου μας.......






Μέλη της αποστολής βρέθηκαν στην Αθήνα από το Σάββατο 10/03/2018 και παρακολούθησαν στο ΔΑΚ Γλυφάδας "Μάκης Λιούγκας" τους δύο -2- ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών «Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ» και «Δούκας-Αερωπός Έδεσσας».
Το απόγευμα της Κυριακής η αποστολή παρακολούθησε στο ΔΑΚ Γλυφάδας "Μάκης Λιούγκας" τον Τελικό του Κυπέλλου μεταξύ των ομάδων του Ολυμπιακού και του Δούκα, με κυπελλούχο να αναδεικνύεται την ομάδα του Ολυμπιακού.









Δράμα, 12 Μαρτίου 2018



Ο Πρόεδρος
ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ Στέφανος



Ο Γεν. Γραμματέας
ΣΑΠΑΝΙΔΗΣ Παναγιώτης