Νάτοι - Νάτοι ....οι πρωταθλητές !!! Πανάξια στον τελικό οι Παίδες της ΕΠΣ Δράμας



Την ερχόμενη Πέμπτη, με αντίπαλο τους Παίδες της ΕΠΣ Ξάνθης, ο Μούλης Γρηγοριάδης και οι παίκτες του καλούνται να γράψουν ιστορία διεκδικώντας την πρώτη θέση του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών ομάδων της ΕΠΟ για την περίοδο 2017-2018.
Η ομάδα μας, παίζοντας εκπληκτικό ποδόσφαιρο πέρασε στον τελικό επικρατώντας χθες της ΕΠΣ Αθηνών με σκορ 2-1 αν και βρέθηκε μόλις στα 20 δευτερόλεπτα να χάνει με 1-0. Το πείσμα όμως των παικτών μας και η προπονητική μαεστρία του Μούλη Γρηγοριάδη έφεραν στο 3' την ισοφάριση για να έρθει το νικητήριο γκολ 7' πριν τη λήξη του ματς. Σκόρερ και των δύο τερμάτων της ΕΠΣΔ ο Ιορδανίδης.
Ετσι λοιπόν, την ερχόμενη Πέμπτη στις 14:00, η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την ΕΠΣ Ξάνθης η οποία απόκλεισε στα πέναλτι με σκορ 4-3 την ΕΠΣ Αχαϊας. Το κανονικό ματς έληξε ισόπαλο με σκορ 1-1 με την Ξάνθη να ισοφαρίζει 1' πριν τη λήξη,όπως έκανε και στον ημιτελικό με τη Θεσσαλονίκη την οποία απόκλεισε και αυτήν στη διαδικασία της εκτέλεσης πέναλτυ. Αξίζει να σημειωθεί ότι κορυφαίος παίκτης της Ξάνθης είναι δραμινός Ιωσηφίδης ο οποίος μέχρι τον Γενάρη έπαιζε στην Μικτή Δράμας, όμως μετά την απόκτησή του από την ΠΑΕ Ξάνθη (παίζει στα Κ15)αγωνίζεται με τη γειτονική μας Ένωση.

Όποιο και να είναι το αποτέλεσμα της Πέμπτης (το οποίο είμαστε πεπεισμένοι ότι θα είναι νικηφόρο) στο προπονητικό τιμ και στους παίκτες μας ΑΞΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!!!!!