1ο Νεανικό Σκακιστικό Τουρνουά Blitz 2018


Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13/5 το 1ο Νεανικό Σκακιστικό Τουρνουά Blitz 2018 με μεγάλη επιτυχία!
Στο Τουρνουά  συμμετείχαν 32 παιδιά από την Δράμα. Με την ολοκλήρωση της σχολικής χρονιάς 2017-18 ο Σκακιστικός Όμιλος και η Ένωση Σκακιστών Δράμας πραγματοποιούν μια σειρά από 5 τουρνουά με στόχο τον αγωνιστικό απολογισμό των παϊδιών αλλά παράλληλα και την διάδοση του σκακιού στην πόλη μας αλλά ευρύτερα και στο νομό μας......



Στο αγωνιστικό κομμάτι, ύστερα από 7 γύρους ελβετικού συστήματος 1ος αναδείχθηκε ο Σαχινιδης Κωσταντίνος με 6,5/7 ,2ος ο Λειλογλου Νίκος και τέλος  3ος ήταν η ευχάριστη έκπληξη του τουρνουά ο 9χρονος Σπανδωνίδης Βασίλης
Στην κατηγορία των Δημοτικών, την πρώτη θέση κατέλαβε ο Χατζηαθανασιάδης Κωσταντίνος, ενώ δεύτερος ήταν ο 10 χρόνος Χαλβατζής Βέργος και 3ος ο Τεστέμπασης Μιχαηλ-Αγγελος.
Ο Σκακιστικός Όμιλος Δράμας θα ήθελε να ευχαριστήσει για άλλη μία φορά όλους τους αθλητές που συμμετείχαν, καθώς και τους γονείς των μικρών παιδιών για την πολύτιμη βοήθεια και στήριξή τους, και φυσικά να προσκαλέσει όλους τους συμμετέχοντες, και όχι μόνο, να συμμετάσχουν στα επόμενα  τουρνουά που θα πραγματοποιηθούν στα γραφεία του συλλόγου , αλλά και αλλού, τις επόμενες βδομάδες.
Για τις τελικές κατατάξεις, τα αναλυτικά αποτελέσματα καθώς και φωτογραφίες από τους αγώνες, μπορείτε να μεταβείτε στους παρακάτω συνδέσμους:
Αποτελέσματα εδώ
Το Σκάκι στη Δράμα: http://www.chessdramas.com/
Σκακιστικός Όμιλος Δράμας στο Facebook: https://www.facebook.com/chessdramas/