Η Γαία ξανά πρωταθλήτρια

Ο Α.Σ Γαία Δράμας πρωταθλήτρια ( και ) στις παγκορασίδες. Θυμίζουμε ότι στις 15 Απριλίου στέφθηκε πρωταθλήτρια με τις κορασίδες στο αντίστοιχο πρωταθλήματα Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. 
Σε ένα πανέμορφο τελικό, που φιλοξενήθηκε από τον Ανδροσθένη, στον Λιμένα Θάσου, ο Α.Σ. Γαία Δράμας κατέκτησε το Κύπελλο του Πρωταθλητή Παγκορασίδων 2017-2018 της Α’ Περιφέρειας, αφού νίκησε δίκαια, σε ένα συναρπαστικό αγώνα, τις Αμαζόνες Μαΐστρου Αλεξ/πολης με 3-1 σετ (25-17, 26-28, 26-24, 25-19). Τα κορίτσια της Γαίας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στέφονται πρωταθλήτριες Α.Μ.Θ.....



Ζήσαμε πολύ όμορφες στιγμές το απόγευμα της Κυριακής 05/05 στο Κλειστό Γυμναστήριο Θάσου και είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε τον Τελικό, ανάμεσα στις δύο καλύτερες ομάδες Παγκορασίδων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
Η Γαία Δράμας απέδειξε για ποιο λόγο βρέθηκε και φέτος στην χρυσή κορυφή της περιφέρειας
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες και τους προπονητές τους, για το ποιοτικό θέαμα που παρουσίασαν. Οφείλω να ευχαριστώ στους γονείς των κοριτσιών μας που με την παρουσία τους στους αγώνες όλων των τμημάτων βοήθησαν τα κορίτσια να πετύχουν τους στὀχους τους.
Συγχαρητήρια επίσης στην Διοίκηση και τεχνικό επιτελείο του Ανδροσθένη Θάσου, για τη ζεστή φιλοξενία και την άρτια διοργάνωση του Τελικού
Ο σύλλογοςμας στα δύο χρόνια "ζωής" κατάφερε να αναδειχθεί 3 φορές πρωταθλητής ( 2 στις Παγκορασίδες και 1 Στις Κορασίδες). Είναι μία μεγάλη επιτυχία για τα 2 χρόνια λειτουργίας του συλλόγου που σύντομα θα ακολουθήσουν μεγαλύτερες. Αυτό το στηρίζουμε στην ποιότητα των αθλητριών μας, στην αγάπη που δείχνουν για την ομάδα μας και στο εξαιρετικό αθλητικό- παιδαγωγικό κλίμα που επικρατεί.
Τα κορίτσια μου έκαναν εξαιρετικές εμφανίσεις σε όλη την αγωνιστική περίοδο και επιβραβευτικαν γι αυτό. Από πέρσι ασχολούμαστε το ίδιο σοβαρά με τα τμήμα,τόσο διοικητικά και αγωνιστικά όσο και προπονητικά και αυτό τώρα φαίνεται.
Προπονητές.: Χρήστος Κυριαζιδης, Τάκης Αβερκιάδης
Αποστολή παγκορασιδων :
ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΟΥ
ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ
ΚΕΡΑΜΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ Αρχηγός
ΜΕΛΕΝΙΚΙΩΤΟΥ
ΜΟΥΤΡΟΥΠΙΔΟΥ
ΠΑΛΛΙΚΑΡΗ ΑΝΝΑ
ΚΑΡΡΑ
ΠΟΥΛΗ ΜΑΡΊΑ
ΠΟΥΛΗ ΜΑΡΊΝΑ
ΣΚΕΥΑ
ΣΤΑΥΡΙΝΑΚΗ
ΤΕΡΖΉ
ΤΟΥΤΟΥΝΗ
ΧΙΝΤΖΙΔΟΥ.
Το ταξίδι συνεχίζεται και έπεται συνέχεια