KAΟΔ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ 71-54 (ημ. 33-33)


Χωρίς να ‘’φορτσάρει’’ ο ΚΑΟΔ έκανε το 1-0 !

Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του ο ΚΑΟΔ στην διαδικασία των αγώνων Play-offs  με αντίπαλο τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης τον οποίο και νίκησε με σκορ 71-54 (ημ. 33-33) και έτσι προηγείται στην σειρά των αγωνων  με σκορ 1-0 !
Η δραμινή ομάδα η οποία θέλει ακόμα μια νίκη για να προκριθεί στην ημιτελική φάση αγωνίστηκε......





 –εκτός συγκλονιστικού απροόπτου (…ήττα στην Αλεξανδρούπολη) – για τελευταία φορά μπροστά στο κοινό της αφού στην ημιτελική και τελική φάση οι αγώνες είναι νοκ-αουτ και σε ουδέτερη έδρα.
Να σημειώσουμε ότι σε περίπτωση πρόκρισης ο ΚΑΟΔ αντιμετωπίζει στην ημιτελική φάση τον νικητή της σειρας Αστέρας Καβάλας- Α.Ο. Σερρών σε νοκ-αουτ αναμέτρηση και σε ουδέτερο γήπεδο.
Στα της αναμέτρησης τώρα , ο ΚΑΟΔ χωρίς να πιάσει τα προηγούμενα επίπεδα απόδοσης ξεκίνησε τον αγώνα κάπως μουδιασμένα δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους Εβρίτες να ξεφύγουν στο 3΄με 4-12 (3/3 τρίποντα στο σημείο εκείνο) αναγκάζοντας το τεχνικό δίδυμο Μπέσσα και Καγιάογλου να πάρει το πρώτο ταϊμ-αουτ και παίρνοντας τις κατάλληλες οδηγίες οι ‘’πράσινοι’’ανέβασαν απόδοση και έφεραν το ματς στα ίσα με το τέλος της πρώτης περιόδου (17-17) ..
Στην δεύτερη περίοδο παρά την εντυπωσιακή ευστοχία των Εβριτων από το τρίποντο (έκλεισαν το ημίχρονο με 6/10 τρίποντα) η δραμινή ομάδα κατάφερε να είναι κοντά στο σκορ και πήγε στα αποδυτήρια ισόπαλη με σκορ 33-33….
Στην επανάληψη φάνηκε η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων αφού από την μια πλευρά ο Ταχυρίδης με 6/6 βολές και η αγωνιστική άνοδος των Μανιώτη-Αμπελακιώτη έδωσαν στην ομάδα διαφορά έντεκα πόντων (54-43) που ουσιαστικά ‘’κλείδωσε’’ το παιχνίδι για να έρθει η τέταρτη και τελευταία περίοδος όπου τα τρίποντα των Μανιώτη και Αμπελακιώτη ανέβασαν την διαφορά στους 17 πόντους που ήταν και η μέγιστη θετική στον αγώνα…..

Τα δεκάλεπτα : 17-17 , 33-33 (ημ.) , 54-43 , 71-54

ΚΑΟΔ (Μπέσσας-Καγιάογλου) : Ταχυρίδης 8 , Μανιώτης 19 (5) , Καρυοφύλλης , Γιάγκου 9 (1) , Εξουζίδης 3 , Αμπελακιώτης 16 (1) , Γιεδίκης , Τοσουνίδης 8 , Μποβασιανός 8 , Τσάμπρας.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ. (Παπαλαμπίδης) : Κιτσόπουλος 11 , Σιταρίδης 16 (2) , Θεολογίδης 5 (1) , Αντωνίου , Φωτιάδης 5 (1) , Παπαδόπουλος 7 (2) , Τσάγιας 2, Κανάκης 6 (2) , Παπαλαμπίδης 2 .

Επόμενος αγώνας για τον ΚΑΟΔ , την επόμενη Κυριακή 13 Μαϊου και ώρα 18:00 μ.μ. στο Κ.Γ. ‘’Φώτης Κοσμάς’’ της Αλεξανδρούπολης , όπου με νίκη η δραμινή ομάδα προκρίνεται στο final-four  του πρωταθλήματος.

Γραφείο Τύπου ΚΑΟΔ